News Flash:

„Acces direct”, bun de plata. O femeie cere despagubiri de un milion de lei emisiunii de la Antena

31 Decembrie 2021
668 Vizualizari | 0 Comentarii
Acces Direct

„Acces direct” este o emisiune renumita pentru cazurile diverse pe care le aduce in fata telespectatorilor. Prezentarile sunt care mai de care mai socante, iar in timp ce unii invitati accepta sa se faca de ras la televizor, altii au inceput deja sa ia atitudine. In aceasta categorie intra o femeie din Bucuresti care a exprimat destul de vehement faptul ca nu are de gand sa-i ierte pe cei de la „Acces direct” pentru ce i-au facut.

Emisiunea celor de Antene s-ar putea sa produca o gaura semnificativa in bugetul trustului. Acest lucru ar fi posibil daca instanta de judecata stabileste ca emisiunea trebuie sa plateasca 200.000 de euro unei femei care le aduce acuzatii grave celor din productie. Mai exact, aceasta sustine ca imaginea ei, dar si viata i-a fost periclitate, dupa ce, in direct, s-a prezentat un caz din familia ei fara sa i se ceara acordul. „Acces direct” ar fi dat pe post poveste femeii, sustinand ca mama si fiica, adica reclamanta, iubesc acelasi barbat. Desi cazul a fost prezentat in 2019, iar Antena 1 a castigat procesul de fond, femeia nu se va lasa pana cand nu va primi despagubirile.

“A precizat reclamanta ca este persoana privata, ca nu aveau niciun drept sa ii incalce dreptul la viata privata, intima si familiara si nici folosirea in mod abuziv de catre acesta a datelor cu caracter personal.

Acest post de televiziune a prezentat in direct si in reluare dupa care au fost postat pe internet tot felul de de titluri cu mesaje denigratoare care o vizau pe reclamanta si familia sa, in conditiile in care la data cand relateaza numitul C… D… ca s-au petrecut faptele, reclamanta era minora”, se arata in dosar, potrivit Wowbiz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006569 (s)