News Flash:

Florin Salam a dat de pamant cu Stefan Banica Jr. „Bocciii se respecta mai mult ca valorile”

31 Decembrie 2021
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Salam

Florin Salam si Stefan Banica Jr. sunt protagonistii unuia dintre cele mai recente scandaluri de pe scena mondena. Spiritele s-au incins destul de mult intre cei doi, iar intreaga situatie a degenerat dupa cateva mesaje postate in social media. Salam nu a mai vrut să tacă de data asta si a ales sa isi exprime liber punctul de vedere fata de Stefan, dar si fata de cariera acestuia.

„In general bocciii se respecta mai mult ca valorile. Poate o sa auzi si tu asta intr-o luna, un an sau cinci. Nu aveai voie sa vorbesti tu de mine. Tu canti de doua ori pe an, de Craciun si de Sfantul Stefan, dupa aceea esti liber non-stop, faci plaja. De Craciun si a doua zi, de Sfantul Stefan.
Apoi esti liber non-stop, faci plaja. Te respect si pentru asta. Ce e drept, ai jucat in Liceenii, mama, in ce fel ai jucat si acolo, de la Sol Major.
Il respect asa. Are melodia aia cu Veta. Sa nu mai vorbeasca de mine, mai. Nici eu nu vorbesc de nimeni. Fiecare are greselile lui, soarta lui, unul e mai linistit, altul e mai bogat. Nu te murdari, mai Stefane, sa vorbesti tu de mine, ca tu esti la un nivel smecher. Vezi de treaba ta, fratiorul meu.
Ar trebui sa-ti ceri scuze, daca ma intrebi pe mine, pentru ca mi-ai pomenit numele. Mi-am adus aminte ca trebuia sa-ti dau o replica, ca altfel nu-ti pomeneam numele. Ce crezi, te si ridic prin vorba asta. Iti iei trei nunti”
, a spus Florin Salam intr-un video postat pe Tik Tok.

Conflictul dintre cei doi se pare ca arde la foc mocnit de mai mult timp. Totul ar fi inceput de la X Factor, sezonul trecut. Atunci, unul dintre concurentii finalisti a fost Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam. Acesta a pregatit un moment alaturi de unchiul sau renumit, doar ca, pe ultima suta de metri, Salam a decis sa absenteze. Asta l-a deranjat cel mai mult pe Stefan Banica Jr. care a avut un moment de rabufnire.

„Nu e corect! Nu cred ca s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Asta mi se pare nasoala. Adica ce vina are copilul ala. Eu sunt inca uimit ca cineva nu apare. Am ramas cu un gust amar fata de colega mea (n.r. Loredana)”, a izbucnit Stefan Banica Jr.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)