News Flash:

Prin ce a trecut actrita Carmen Tanase dupa ce a refuzat sa devina turnatoare la securitate. „M-a amenintat ca... ”

30 Decembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase este una dintre cele mai cunoscute si mai talenta actrite de la noi. Aceasta nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume si sunt foarte cunoscute episoadele in care aceasta s-a afirmat a fi impotriva vaccinului. Acum, acea perioada a trecut, iar Carmen a decis sa le vorbeasca fanilor despre un alt aspect important din viata ei.

Povestile despre cei care se opusesera regimului comunist si care nu mai apucau sa vada lumina zilei ori mureau la canal isi faceau efectul. Acestea nu erau insa doar niste mituri, iar cea mai buna dovada o constituie drama prin care a trecut familia actritei Carmen Tanase.

„Tata a avut probleme in regimul Ceausescu. Nu a fost membru de partid niciodata, dar avea functie de conducere, era directorul Centrului de calcul din Ploiesti, si mai facuse si Stefan Gheorghiu. A facut si puscarie, cand eram eu mica.

Imi amintesc foarte bine si cand a plecat, si cand a venit. Pentru ca nu a stat drepti in fata regimului. A stat vreo trei ani, stiu ca s-a facut cerere de gratiere si l-a eliberat Elena Ceausescu. Situ ca a fost in audienta, ne povestea odata la o masa, cum era imbracata, intr-o bluza de voal cu multi nasturei la maneca”, a marturisit actrita pentru Impact.ro.


M-a chemat si pe mine de la scoala la directie, un securist cum era pe vremuri, sa dau note de turnatori. Eu, care stiam de la tata, i-am zis: nu. Tata mi-a atras apoi atentia ca spera ca nu am semnat ceva, i-am transmis sa stea linistit, ca am scoala lui.
Pe atunci, eram la Liceul Pedagogic, iar ofiterul acela m-a amenintat ca o sa vad eu ce o sa mi se intample. Si m-au dat afara din UTC, au inscenat ca mi-au furat niste bani pentru excursii si cu lista, pe care-i tineam intr-o punga. Raspundeam cu sport-turismul pe liceu. Dar de aia nu am mai putut eu ca nu mai eram in UTC”
, a mai spus Carmen Tanase pentru Impact.


„Atunci aveam speranta ca, daca e groasa, eram tineri si treceam mai usor granita, mai inot, mai te tragea unul dupa el. Ajungeai undeva unde faceai doua saptamani, o luna de lagar, dar apoi traiai intr-o lume libera. Acum, pamantul e o imensa puscarie si nu mai ai unde sa te duci”, a mai spus actrita pentru sursa citata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004453 (s)