News Flash:

Ducu Bertzi, mesaj emotionant azi, la inmormantarea lui Victor Socaciu. „Trebuia sa ai mai mult grija de tine, Victoras”

30 Decembrie 2021
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Ducu Bertzi

Azi, familia, prietenii si colegii l-au condus pe Victor Socaciu pe ultima drum. Scena muzicala este mult mai trista dupa pierderea regretatului artist. Zeci de fani au fost prezenti sa ii aduca un ultim omagiu lui Victor, iar colegii lui si-au exprimat cele mai sincere ganduri si cele mai profunde regrete. Printre ei s-a numarat si Ducu Bertzi, cel care a petrecut foarte mult timp cu Victor si cel care a fost printre putinele persoane care l-au vazut pentru ultima data pe marele artist.

Ducu Bertzi a fost prezent azi la inmormantarea lui Victor Socaciu, acolo unde a emoționat pe toti cei prezenti cu discursul lui de adio. Artistul a subliniat cat de mult a iubit Victor scena si muzica si cum, indiferent de cum se simtea, se urca pe scena si inveselea de fiecare data publicul cu slagarele lui.

„Eram prieteni foarte buni, de foarte multa vreme. Eram intr-o relatie extrem de apropiata, mergeam impreuna la foarte multe concerte.

Pentru el, scena a fost foarte importanta si nu a vrut sa renunte la niciun concert, chiar si atunci cand nu se simtea bine. A facut eforturi sa vina, vedeam ca este slabit, dar bucuria lui cea mai mare era sa fie pe scena', a spus Ducu Bertzi pentru Antena Stars. La Deva am avut ultimul concert, pe 7 noiembrie. Cand a organizat cea de a 30-a editie a Festivalului Om bun, era festivalul lui de suflet, atunci a luat COVID-19. A scris multe cantece frumoase de dragoste, astea ar trebui sa le pastram toti in suflet.

Am foarte multe amintiri cu el, imi pare rau ca a plecat asa de repede. Trebuia sa ai mai multa grija de tine, Victoras', a adaugat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)