News Flash:

Elwira Petre a implinit azi 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis sotul ei, Mihai

30 Decembrie 2021
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre si Elwira

Mihai si Elwira formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul de la noi. Desi multe guri rele au spus ca cei doi sunt la un pas de a divorta, mai ales dupa experienta „Asia Express”, Mihai si sotia sa demonstreaza contrariu. Cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata, iar la ceas aniversar pentru Elwira, Mihai a aratat, inca o data, lumii intregi cat de mult o iubeste pe sotia lui.

Mihai Petre si Elwira sunt o familie care demonstreaza ca daca au un scop comun, orice se poate realiza. Cei doi au plecat pe Drumul Imparatilor cu gandul de a-si face fetele mandre, iar aceasta premisa ii motiveaza mereu. Mihai a fost motorul echipei, iar Elwira a fost mereu acolo pentru el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mihai a fost extrem de competitiv si a vrut sa ajunga de fiecare data pe primul loc la Irina.

„Pe 30 decembrie te-ai nascut, si tot intr-o zi de 30 decembrie ai spus ca vei merge impreuna cu mine, atunci cand te-am intrebat. Jumatate din intregul meu drum de pana acum l-am parcurs alaturi de tine, iar tot ce imi doresc este sa fii sanatoasa si sa mergem in continuare, mult si bine pana atunci cand, inca imi doresc, egoist sau nu, sa ajung macar cu o zi inaintea ta. Si atunci, ca si acum, voi sti ca am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, si am fost si print, si cersetor, iremediabil indragostit.Si mai stiu ca pana la urma, in toti si in toate, intotdeauna este vorba despre dragoste. Iti multumesc pentru ea, si pentru ele. La multi ani, •elwirapetreofficial!', a fost mesajul postat de Mihai Petre pe contul de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006752 (s)