News Flash:

Prima reactie in scandalul dintre Stefan Banica Jr. si Florin Salam. „Ciorba reincalzita nu mai are nicio treaba”

31 Decembrie 2021
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan si Florin

Scandalul dintre Florin Salam si Stefan Banica este departe de a se fi terminat. Manelistul nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa-i bata obrazul lui Stefan Banica Jr, la mai bine de un an de cand aceasta l-ar fi jignit indirect. Salam a decis sa fie transparent, asa ca s-a filmat in timp ce i-a aruncat cateva replici taioase juratului de la X Factor. In urma acestei certuri aprinse, reactiile au inceput sa apara si ele, iar internetul s-a impartit in doua tabere.

Stefan Banica Jr. are o comunitate de fani destul de activa si care il sustin mereu. Artistul s-a convins de asta, din nou, acum, cand unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din generatia noua i-a luat apararea in scandalul cu Florin Salam. Denis, asa cum se prezinta in fata comunitatii de pe Youtube, a luat atitudine si si-a exprimat punctul de vedere referitor la atitudinea lui Florin Salam.

„Eu consider ca Florin Salam trebuia sa isi vada de treaba lui si sa nu raspunda, daca nu a raspuns atunci. Ciorba reincalzita nu mai are nicio treaba. Daca nu ai raspuns atunci, cand te-ai simtit jignit, neindreptatit, nu mai avea rost sa mai raspunzi dupa un an de zile si sa dai curs unor discutii care suta la suta nu iti fac bine, pentru ca Florin Salam are publicul lui, iar Stefan Banica Jr. are un altfel de public. Florin Salam a gresit ca a dat curs la discutiile astea. Trebuia, daca tot nu a vorbit un an de zile, sa nu vorbeasca.

Cand ai ceva de spus unei persoane care ti-a facut o nedreptate, nu se ia telefonul in mana, nu se face live. Pui mana pe telefon, te filmezi si explici o situatie. Trebuia sa fie intr-un mod civilizat spus. Dupa ce a facut toata treaba asta publica, era clar ca vor fi oameni care il vor jigni pe Florin Salam. Din partea lui Banica nu am vazut un mesaj pe live-uri, doar la tv a spus.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)