News Flash:

Zanni a semnat cu PRO TV. Ce rol va avea fostul castigator de la Survivor Romania

20 Decembrie 2021
917 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni este cand la Antena 1, cand la Kanal D, cand la PRO TV. Daca acum cateva saptamani fanii il vedea facand roast pe scena de la Antena 1, de data asta, Zanni a optat pentru ceva de durata si a ales sa mearga la rivalii de la PRO TV. Protejatul lui Velea va avea un rol chiar in emisiunea care l-a facut faimos si care i-a garantat banii pentru prima lui casa. 

PRO TV-ul nu s-a multumit doar cu faptul ca au luat formatul Survivor pentru ei, ci l-au luat si pe Zanni. Aceasta nu va mai participa activ, ci va face parte din echipa de productie si se va ocupa de partea de online. Zanni se va asigura ca show-ul va avea destula vizibilitate in online si va face tot posibilul ca noul sezon sa fie pe placul fanilor si sa interactioneze pe paginile dedicate concursului. 

E oficial! Au fost anuntati cei 12 concurenti din echipa „Faimosii” de la Survivor

”O sa semnez cu Pro-ul, dar in partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor Romania. Nu stiu daca voi face de la fata locului (daca va pleca in Republica Dominicana, n.red.). Momentan nu stiu exact ce voi face, daca merg, daca nu merg acolo, ce voi prezenta”, a spus, in exclusivitate pentru fanatik.ro, Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021.

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

 


fanatik ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005065 (s)