News Flash:

Cine este Alessandro Mucea, castigatorul primului sezon „SuperStar Romania”. A fost abandonat de mama la 6 ani

20 Decembrie 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Alessandro Mucea

Primul sezon de SuperStar Romania a ajuns la final si a fost desemnat castigatorul. Asa cum se asteptau multi dintre cei care au urmarit show-ul, Alessandrp Mucea a plecat cu mult ravnitul trofeu, dar si cu cecul de un milion de lei. Desi acum se bucura de celebritate si de aprecierea unei tari intregi, inainte de a-si face curaj sa participe la SuperStar, Alessandro a trait o copilarie destul de trista.

Alessandro Mucea este din localitatea Cotu Vames, judetul Neamt. El a spus despre sine ca este timid, iar pe langa pasiunea pentru muzica, acesta mai este pasionat de cuburi rubice. Alessandro Mucea are insa o poveste de viata impresionanta. El a fost abandonat de mama de la varsta de sase luni, ramanand apoi in grija tatalui. De la varsta de 11 ani, baiatul a fost ingrijit de unchiul si de matusa lui.

„Mama a ramas in Italia si m-a adus in Romania cand a murit tatal meu si ea a plecat inapoi. Am ramas cu tatal si cu mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-a luat in grija fratele si sotia lui. Mama s-a intors acum, cu COVID-ul, in tara”, spunea Alessandro Mucea la auditiile SuperStar Romania.
Alessandro Mucea a plecat acasa cu marele premiul de 1 milion de ei (200.000 de euro), dupa ce i-a convins pe telespectatori sa il voteze. 
„Ai o ureche muzicala foarte buna care iti permite sa inveti orice piesa, in orice limba. Se vede ca ai studiat canto in ultima vreme”., l-a laudat Marius Moga pe adolescent.

„De fiecare data cand canti genul acesta de piese, ma emotionezi. Poate ai ceva de francez… E foarte ciudat sa nu stii o limba si sa poti sa transmiti emotii atat de puternice. Ai o voce extraordinara. Cand canti, ma transporti intr-o lume a emotiilor” i-a spus si Smiley lui Alessandro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005558 (s)