News Flash:

Veste surprinzatoare pentru fani. Cine este vedeta care a fost femeie de serviciu in Anglia. „Asa am pus caramida primului milion”

20 Decembrie 2021
600 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta KanalD

Emisiunea „Bravo, ai stil!” devine din ce in ce mai interesanta, iar competitia incepe sa fie din ce in ce mai aprinsa. Gala de sambata a fost una eliminatorie si, spre uimirea tuturor, Nicoleta Dragne a fost cea care si-a luat ramas bun de la concurente si de la jurati. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca aceasta este cunoscuta in mediul online si are o comunitate destul de activa. 

Plecarea Nicoletei Dragne a starnit multe controverse in mediul online. Pe langa fanii care nu se asteptau sa nu o mai vada defiland, s-au numarat si altii care s-au grabit sa o critice si sa o jigneasca. Satula sa fie facuta de multe ori „femeie de serviciu”, Nicoleta Dragne a dat cartile pe fata si a vorbit pentru prima data despre jobul pe care l-a avut inainte sa fie cunoscuta in online. Suprinzator, Nicoleta chiar a fost femeie de serviciu si nu ii este rusine sa recunoasca asta.

„Sa le spuna cineva astora care ma tot numesc femeie de serviciu in Anglia ca fix asa am inceput sa pun prima caramida a milionului despre care intrebau zilele trecute. Ca femeie de serviciu. Care este problema? Orice munca este onorabila atata vreme cat nu batjocoreste pe alti oameni. Prefer sa spal wc-uri decat sa ling in fund ‘puterea’. La propriu ma refeream. 

As fi putut oricand sa cer bani familiei, sa imi deschida un business, sa stau cu burta la soare, dar nu am vrut. Am vrut sa-mi demonstrez mie ca pot sa realizez orice imi doresc si asta am facut”, a scris vedeta pe Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005967 (s)