News Flash:

E oficial! Au fost anuntati cei 12 concurenti din echipa „Faimosii” de la Survivor

15 Decembrie 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. 

Primul concurent anuntat din echipa Faimosilor a fost CRBL. Apoi a urmat Andreea Tonciu, care s-a declarat pregatita pentru aceasta noua provocare. Al treilea nume anuntat a fost TJ Miles, care a devenit viral pe Tik Tok in ultimele luni. A patra concurenta care face parte din echipa faimosilor este Otilia Bilionera. Urmatorul Faimos este cantaretul si dansatorul Emil Rengle.  Xonia va pleca si ea in Republica Dominicana alaturi de colegii ei din echipa Faimosilor.

Al saptesea nume anuntat din echipa Faimosilor de la Survivor Romania este luptatorul Catalin Zmarandescu. Urmatoarea Faimoasa anuntata a fost Roxana Ciuhulescu, celebra prezentatoare cu cele mai lungi picioare din Romania. La Survivor 2022 vine si un fotbalist! Este vorba de nimeni altul decat Robert Nita. O alta frumusete care face parte din echipa Faimosilor este castigatoarea Nex Top Model 2011, preferata lui Catalin Botezatu, manechinul Laura Giurcanu. Radu Itu face si el parte din echipa Faimosilor! Multipla campioana Elena Chiriac pleaca si ea in Republica Dominicana in incercarea de a castiga marele premiu.

„Ai o rezistenta fizica de neegalat. Mental esti de nezdruncinat. Ai abilitati de strateg si spirit de invingator. Esti ca acasa intr-un mediu ostil, departe de civilizatie. Lipsurile si obstacolele sunt pentru tine doar ocazii sa arati ca limitele pot fi depasite. Dar ai ce trebuie sa castigi Survivor, cel mai dur reality show din lume?”, se anunta in mesajul publicat de producatorii emisiunii Survivor Romania.

 „Oamenii ar trebui sa isi faca un examen fizic si nu in ultimul rand unul spiritual. E foarte important pana sa faca partea practica, sa ii contacteze pe colegii nostri de la Pro TV. E foarte important sa stie ca vor sa ajunga acolo si ca imunitatea aia e ceea ce isi vor dori orice mai mult pe lumea aceasta”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel la Pro TV.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005867 (s)