News Flash:

Ion Tiriac nu se uita deloc la bani. Cadoul pe care i l-a facut fiicei sale nu are loc sub brad

20 Decembrie 2021
639 Vizualizari | 0 Comentarii
Ion Tiriac

Ion Tiriac este un afacerist care mereu a avut grija la detalii. Acesta a stiut cum sa faca astfel incat afacerea lui sa fie una profilica, iar acum culege roadele muncii sale de mai bine de 4 veacuri. Ion Tiriac este nume de referinta in domeniul business si nu numai. Avand in vedere ce a reusit sa construiasca in toti acesti ani, Ion Tiriac poate spune ca a meritat fiecare efort. Afaceristul a stiu mereu sa imbine utilul cu placutul, iar faptul ca acum duce o viata de lux, i se datoreaza in totalitate. 

Afaceristul are o relatie speciala cu fiica lui, Ioana. Cum perioada sarbatorilor bate la usa, Tiriac nu a uitat sa ii faca fiicei sale un cadou pe masura. Tanara locuieste in strainatate si calatoreste foarte mult. Tatal ei nu s-a uitat deloc la bani si i-a cumparat un cadou cu multe zero-uri si cu multi cai putere. 

Fiica lui Ion Tiriac a primit „bijuterie pe roti”, un bolid marca Mercedes, in valoare de 350.000 de euro. Acesta este cadoul daruit de Ion Tiriac fetei sale de 24 de ani, din relatia cu jurnalista egipteana Sophia Ayad. Cel care a facut public totul a fost chiar fratele ei mai mare, Ion Alexandru Tiriac. Barbatul a distribuit pe Instagram fotografii cu masina scumpa, iar la descriere a precizat: „Craciun fericit, draga!”.


Ioana Natalia Tiriac locuieste in America, la Miami, cu mama ei, insa vine destul de des in Romania, ca sa-si viziteze tatal. Ca orice tanara, aceasta este activa pe Instagram, unde are o comunitate numeroasa de fani care ii admira frumusetea naturala.

Ioana Tiriac a absolvit Scoala Americana din Bucuresti, apoi a decis sa isi urmeze propriul “vis american”, mutandu-se la Miami, pentru a studia Jurnalismul la o prestigioasa universitate de peste Ocean.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005147 (s)