News Flash:

Lidia Buble, interviul care il va face de ras pe tatal ei. „Imi place sa ma ating... ”

20 Decembrie 2021
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

In ultima perioada, Lidia Buble este mai lipsita de inhibitii ca niciodata. Desi a crescut intr-o casa de pastori si i s-au implementat anumite principii religioase, odata cu venirea la Capitala, Lidia pare ca a uitat de toate. In ultima vreme, artista este in centrul atentiei datoritab relatilor pe care le are, dar si datorita declaratiilor pe care le face, care sunt din ce in ce mai controversate.

Lidia Buble s-a despartit de Harlys Becerra, iar acum se iubeste cu un afacerist de 60 de ani. Desi nu a declarat nimic despre asta, artista a facut alte declaratii la fel de picante. Recent, Lidia Buble a fost invitata in cadrul unei emisiuni online, unde a fost nevoita sa raspunda la o serie de intrebari indiscrete. Cu toate ca face parte dintr-o familie foarte religioasa, cu doi pastori in casa, Lidia Buble traieste dupa bunul plac.

In urma cu ceva timp, cei din comunitatea religioasa din care face parte vedeta au fost deranjati de atitudinea ei si afirmatiile sale din spatiul public, dar se pare ca vedeta nu prea a tinut cont. Lidia Buble a recunoscut ca nu poate trai fara relatii intime si ar fi dispusa sa renunte la orice altceva inclusiv la voce, dar nu la sex.


„Cum sa renunt la sex? Doamne Fereste. Cum sa fac asa ceva… este de neconceput?!(…) Nu fac sex un an, dar pot sa ma descurc in alt fel. Aoleu ce interviu, deci este preferatul meu! Pai mie-mi place sa ma vad in oglinda, cum sa nu ma ating? Daca ar fi sa-mi pierd vocea…Deci ma leg de calorifer, imi rod unghile, imi strang dintii”, a declarat Lidia Buble, in cadrul emisunii online, moderata de Marius Manole.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006775 (s)