News Flash:

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima data despre banii pe care i-a castigat cu trupa Andre. „I-am pierdut pe toti”

20 Decembrie 2021
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Antonescu

La inceputul anilor 2000, Andreea Balan si Andreea Antonescu scriau istorie cu trupa Andreea. Cele doua pustoaice au cucerit intreaga tara, iar piesele lor au generat multi bani. In timp ce Andreea Balan a mai povestit cate ceva despre viata din timpul Andre, Andreea Antonescu a preferat sa fie mai discreta, mai ales atuncic and a venit vorba de bani.

Andreea Antonescu a marturisit ca a ramas fara acei bani castigati in vremea cand trupa Andre era pe val, din cauza faptului ca nu a fost o persoana prea chibzuita.

„I-am investit (n.r “banii”) in ce consideram ca reprezinta familie in perioada aceea! (…) Vrei sa stii daca i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au placut vreodata intrebarile legate de partea financiara (…) Erau perioade in care castigam aproximativ un apartament pe luna!”, a povestit Andreea Antonescu pentru Cancan.ro.

Pe langa asta, multi dintre fanii Andreei Antonescu si-o amintesc de pe vreme cand poza in Playboy. Pictorialul ei ramane si in ziua de azi unul incenidiar, fara doar si poate. Intrebata daca i-a explicat pana acum fiicei ei ce s-a intamplat pe vremea Playboy, Andreea a raspuns:

„Sienna nu m-a intrebat vreodata despre episodul ala (…) Cand m-am intors acasa, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare taraboi la mine in casa (…) era un circ mare intre mama si Sienna si nu intelegeam ce se intampla, si mama alerga dupa Sienna cu o rochita (…), copilul meu fiind dezbracat de tot in noaptea sfanta de Craciun (…) Mi-a zis (n.r. “mama”): „Pai da, a vazut revista Playboy cu tine (…) si vrea sa fie ca tine, dezbracata!”, a declarat artista.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007989 (s)