News Flash:

Radu Valcan a ajuns la capatul puterilor in Thailanda. „Imi vine sa iau primul avion catre casa”

20 Decembrie 2021
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Valcan

Radu Valcan a plecat de cateva saptamani in Thailanda sa filmeze noul sezon din Insula Iubirii. Prezentatorul a fost mereu legat de familie, iar acum, mai mult ca niciodata, ii este dor de Adela si de cei trei copii ai sai. Insula Iubirii este un proiect destul de dificil, filmarile aflandu-se la a doua incercare de anul acesta. Prima data, echipa de productie si concurentii au fost nevoiti sa intoarca in tara din cauza restrictiilor Covid.

Radu Valcan si-a facut bagajul si a plecat in Thailanda fix in perioada sarbatorilor de iarna. Prezentatorul nu si-a dorit asta, dar acum a fost momentul propice pentru filmarea celui mai recent sezon din Insula Iubirii. Radu pastreaza destul de des legatura cu sotia sa, dar asta nu ii face mereu bine. In weekend, cei mici au fost la un party unde a fost si Mos Craciun, iar cei care ii urmaresc pe cei doi soti in online stiu cat de atasat si de prezent este Radu in viata baieteilor lui. Anul acesta, pentru prima data, Radu a lipsit de la astfel de activitati, iar dorul de casa s-a amplificat mai mult ca niciodata. 

Mai in gluma, mai in serios, Radu a spus ca se va urca in avion si va veni acasa, alaturi de sotia si cei trei copii ai lor. Cei doi au o relatie solida si se iubesc la fel ca la inceput. Radu a postat imaginea cu Adela Popescu, pe contul de socializare.

„Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu stiu de ce. Ca ii este dor de mine, stiu. Ca mi-e dor de ea… vorbesc singur cu palmierii. Sa dea naiba daca nu-mi vine sa ma urc in avion. Si o sa ma urc, ca sunt ambitios”, a scris Radu Valcan pe contul de socializare, in dreptul imaginii cu sotia lui.

 

 

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004504 (s)