News Flash:

Cine ii va lua locul Nicoletei Dragne la „Bravo, ai stil?”. Lovitura dura pe care a primit-o Antena 1

20 Decembrie 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! incepe sa devina din ce in ce mai dura cu vedete. Arena stilului este mai aprinsa ca niciodata, iar juratii nu mai au de gand sa tolereze orice tinuta. Pretentiile au devenit din ce in ce mai mari, iar cine nu se adapteaza, paraseste show-ul.

”Bravo, ai stil! Celebrities” se transforma din ce in ce mai mult din show de fashion in show de barfe si scandaluri.Mult timp, scandalurile au fost conduse de Anda Adam, Viviana Sposub si Rux, dar cum unele dintre ele au parasit deja competitia, fetele deja se panicheaza ca nu mai exista aliante, mai ales dupa plecarea Nicoletei Dragne. Din pacate, Nicoleta a parasit competitia in urma voturile primite de la public, iar locul ei va fi ocupat, incepand de miercuri seara de catre Bella Santiago, fosta castigatoare de la X Factor. 

Atunci cand a aflat ca va fi eliminata, Nicoleta nu a fost deloc surprinsa ci, din contra, mesajul ei spunea altceva. 

„Stiam, de asta sunt calma. De aceea nu am nicio emotie. Imi pare rau doar ca eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum functioneaza lucrurile si stiu ca nu tine de mine. Nu tine numai de tine si cand nu mai detii tu controlul si nu tii fraiele, iti pare rau ca nu mai esti acolo, dar nu ai de ce sa suferi pentru ca nu a depins de tine. Ma bucur ca v-am cunoscut pe toti.” a spus, imediat dupa eliminare, Nicoleta pe Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006409 (s)