News Flash:

Fiți pregătiți pentru activități cu acces gratuit

Youth Summer Fest începe oficial în Spatele Casei (Tineretului), în această seară

20 Iulie 2023
229 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi seara, Festivalul Internațional Youth Summer Fest, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, va începe în zona Tineretului (În Spatele Casei). La acest eveniment vor fi reprezentate peste 20 de țări, iar festivalul se va desfășura pe parcursul a trei săptămâni.

Youth Summer Fest va debuta oficial în zona Tineretului (În Spatele Casei) la ora 19:30. Peste 60 de voluntari internaționali, naționali și locali vor organiza activități cu acces gratuit timp de o lună, adresate în special tinerilor din Timișoara și Lugoj.

„Evenimentul de deschidere va avea forma unei piețe interculturale, în care vizitatorii pot trece pe la standul fiecărei țări, unde pot descoperi poveștile, tradițiile și chiar delicatesele culinare ale țărilor reprezentate: Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Egipt, Franța, Georgia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Maroco, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Olanda, Tunisia, Turcia, Republica Moldova și România”, declară cei de la FITT. Pe lângă activitățile programate, va avea loc și un concert susținut de trupa Tuwa din Egipt, alcătuită din tineri artiști care s-au alăturat festivalului ca voluntari.


Participarea la eveniment este gratuită, dar se recomandă înscrierea prealabilă. FITT adună pentru al doilea an consecutiv voluntari din întreaga lume pentru a oferi un program de activități cu acces gratuit, care va avea loc în perioada 20 iulie - 12 august. Participanții vor avea oportunitatea să participe la diverse activități, precum învățarea despre sustenabilitate, sănătatea mintală, vorbitul în public, siguranța online, combaterea risipei alimentare, solidaritatea și incluziunea socială. De asemenea, vor avea șansa să-și exprime creativitatea prin artă, cum ar fi pictura, fotografia, muzica, ilustrațiile și colajul. Interacțiunile cu tineri din alte țări vor fi promovate prin seri interculturale, picnicuri, întâlniri tematice și biblioteca vie.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010719 (s)