News Flash:

Atenție!

Primăria Timișoara organizează licitație deschisă, cu strigare, pentru instalarea de chioșcuri și tonete pe domeniul public

20 Iulie 2023
277 Vizualizari | 0 Comentarii

Va avea loc prima licitație publică deschisă cu strigare pentru instalarea de chioșcuri și tonete pe domeniul public în ultimii 10 ani, la trei luni de la aprobarea amplasamentelor. Aceasta va fi valabilă doar pentru nouă din cele 42 de locații, întrucât documentațiile pentru celelalte amplasamente încă se află în proces de pregătire.

„Primăria Timișoara lansează licitația publică deschisă, cu strigare, pentru nouă amplasamente, conform modelelor agreate (…) Dintre cele nouă amplasamente scoase la licitație, trei sunt pentru chioșcuri, suprafața alocată fiind de 12 mp/chioșc, iar celelalte șase pentru tonete, având alocată o suprafață mai mică, de 6 mp/tonetă”, a declarat, marți, municipalitatea.

Primăria Timișoara organizează o licitație publică deschisă cu strigare pentru amplasarea de chioșcuri și tonete pe domeniul public. Amplasamentele pentru chioșcuri sunt în Piața Mărăști, Piața Libertății și bd. Revoluției 1989, iar cele pentru tonete sunt în diverse locații precum Piața Bălcescu, Calea Dorobanților, Calea Bogdăneștilor și str. Cloșca.

Licitația va avea loc pe 10 august, la ora 10, la sediul Primăriei Timișoara în Sala de Licitații. La aceasta pot participa persoane juridice, persoane fizice autorizate, asociații familiale și întreprinderi individuale. Documentele de licitație pot fi obținute până în 31 iulie, contra cost, de la sediul Primăriei, iar data limită pentru solicitarea clarificărilor este 1 august. Documentele de participare, împreună cu actele ce atestă achitarea garanției și a taxei de participare, se vor înregistra în plic închis la sediul PMT camera 12 până pe 9 august, ora 16. Închirierea spațiilor va fi valabilă pe o perioadă de cinci ani.

În aprilie, Consiliul Local Timișoara a aprobat amplasamentele pentru șapte chioșcuri și 35 de tonete. În chioșcuri se vor putea vinde produse alimentare ambalate și nealimentare de mici dimensiuni, cărți, reviste, ziare, produse promoționale și suveniruri, inclusiv de artizanat. Tonetele vor comercializa tipărituri, cărți, reviste și ziare.

Câștigătorii licitației vor trebui să construiască chioșcurile pe cheltuiala lor, în conformitate cu modelele agreate de primărie. Potrivit reprezentanților PMT, vor fi organizate și alte licitații după finalizarea documentațiilor aferente. În trecut, primăria a ridicat 41 de chioșcuri de ziare din Timișoara, invocând faptul că erau amplasate ilegal și proprietarii lor nu aveau acord de funcționare ambulant, contract de închiriere a domeniului public și nu achitaseră taxele de ocupare a domeniului public.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008272 (s)