News Flash:

Accident teribil în orașul de pe Bega

Un motociclist a murit marți seară într-un accident produs în centrul Timișoarei

19 Iulie 2023
219 Vizualizari | 0 Comentarii

Marți seara, s-a produs un accident tragic în zona centrală a Timișoarei. Un tânăr motociclist a pierit la intersecția bulevardului Republicii cu strada Sfântul Ioan, chiar lângă Opera.

Conform primelor informații, motociclistul, în vârstă de 21 de ani, se deplasa cu viteză pe bulevardul Republicii, dinspre strada Paris. La Piața Victoriei, nu a reușit să vireze la stânga pe strada Sfântul Ioan și a intrat în coliziune cu o mașină parcată. Polițiști, echipaje medicale și de pompieri au intervenit imediat la fața locului. Motociclistul se afla în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare îndelungate, viața lui nu a putut fi salvată.

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în centrul din Municipiul Timișoara a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constat faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus o motocicletă, dinspre strada Paris înspre strada Victor Vlad Delamarina, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare.

De asemenea, la fața locului a fost prezent un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ, care i-a efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decesul tânărului în vârstă de 21 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat IPJ Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)