News Flash:

Star american în orașul de pe Bega

Actorul John Malkovich a ajuns marți noapte la Timișoara, împreună cu echipa cu care a realizat spectacolul The Infernal Comedy

20 Iulie 2023
336 Vizualizari | 0 Comentarii


John Malkovich, actorul american, a sosit marți noapte la Timișoara împreună cu echipa cu care a realizat spectacolul "The Infernal Comedy / Comedia infernală". Biletele la toate cele trei reprezentații s-au vândut deja.

"The Infernal Comedy / Comedia infernală" este un spectacol scris special pentru John Malkovich de către Michael Sturminger, care semnează și regia artistică. Spectacolul construiește un dialog între limbajul vorbit și cel cântat, având ca temă o autobiografie fictivă a lui Jack Unterweger, un criminal în serie care a stârnit în anii '90 o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia. Universul sonor al spectacolului este populat de muzica compozitorilor Vivaldi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini, susținută de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și de Wiener Akademie Orchester, dirijată de Martin Haselbock.

Interesul imens pentru acest spectacol a determinat Teatrul Național Timișoara să adauge o reprezentație suplimentară față de cele două inițiale. Prima reprezentație a avut loc joi, 20 iulie, la ora 19, iar celelalte două au fost programate pentru vineri, 21 iulie, la orele 16 și 19. Toate cele trei reprezentații sunt vândute în întregime de mult timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)