News Flash:

Atenție!

Joi, 20 iulie, se execută lucrări la rețelele Aquatim

19 Iulie 2023
217 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi, 20 iulie, între orele 8-19, vor avea loc două conectări de conducte la intersecțiile străzii Gării cu strada Nufăr și strada Gheorghe Barițiu. Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi oprită în zonele străzilor Nufăr, Gării, Gelu, Constantin Olănescu, Gheorghe Barițiu și la sediul Jandarmeriei.

De asemenea, joi, în același interval orar, se va efectua o conectare de conducte pe șantierul Pasajului Solventul. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută în cartierele Freidorf, Dâmbovița și pe Splaiul Nicolae Titulescu.

În zilele următoare, sunt programate spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Aceste lucrări vor avea loc între orele 9-16, iar pe durata lor, presiunea apei va fi scăzută în următoarele date: 19 iulie în Știuca și Honorici, 20 iulie în Boldur și 21 iulie în Jabăr.

Scopul acestor lucrări de spălare este de a asigura o calitate corespunzătoare a apei potabile și face parte din activitățile de mentenanță preventivă desfășurate de Aquatim în rețelele de distribuție.

La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil ca apa să fie tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până când apa se limpezește complet. De asemenea, se recomandă stocarea unei cantități suficiente de apă pentru a acoperi necesarul pe durata anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)