News Flash:

„Vulpita de la Acces Direct a murit”. Anuntul care face inconjurul internetului

11 Februarie 2022
1888 Vizualizari | 0 Comentarii
Vulpita

Nu exista persoana care sa nu ii cunoasca pe Viorica si pe Viorel Stegaru. Cei doi au ajuns la Acces Direct cu gandul de a-si prezentat povestea de viata, dar au prins atat de bine la public, incat producatorii au speculat asta in favoarea lor.

Viorica si Viorel Stegaru au fost vedetele Antenei 1 mult timp. Cei doi aproape ca au avut un intreg serial la TV, iar fanii i-au urmarit cu sufletul la gura timp de mai bine de un an. Din cauza pandemiei, cei din productie Acces Direct au decis sa sisteze serialul sotilor Stegaru, iar de atunci, audientele au inceput sa scada.

Cat timp au fost prezenti la TV, cei doi au dat totul din casa, iar sinceritatea lor dusa la extrem a fost si cheia succesului. In timp ce unii s-au grabit sa ii critice pentru alegerile pe care le-au facut de-a lungului timpului, altii s-au oferit sa ii ajute si sa le ofere un acoperis deasupra capului. De cand s-au retras din lumina reflectoarelor, nimeni nu a mai stiut nimic de ei, iar cei de la Acces Direct abia daca i-au mai sunat. 

Totusi, de cateva zile, o gluma nesarata face inconjurului internetului. Un internaut dornit de cat mai mult vizualizari a postat un mesaj conform caruia Vulpita ar fi murit. Cei care au citit mesajul au ramas uimiti si au inceput sa-i scrie Veronicai, ba chiar sa ofere condoleante familiei. Farsa a enervat-o la culme pe Vulpita care a luat foc imediat si i-a transmis un mesaj clar glumetului, dar si celor care o cred moarta. „Nu mai scrieti prostii!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007657 (s)