News Flash:

Mario Fresh si Alexia, anuntul momentului. “Te iau de sotie”

11 Februarie 2022
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario si Alexia

Mario Fresh si Alexia Eram se afla in vacanta in Maldive. Cei doi de abia s-au intors din escapada din Dubai, iar acum, au decis sa continue sa se relaxeze si sa profite de timpul liber pe care il mai au pana cand nu se intorc la proiectele pe care le au fiecare dintre ei.

Mult timp, Mario si Alexia s-au jucat cu rabdarea fanilor si multi au crezut ca nu mai este nimic intre ei. Se pare ca totul a fost doar o miscare de marketing si ca cei doi sunt mai fericiti ca niciodata. Desi nu s-au mutat impreuna si nici nu s-au logodit, fiica Andreeei Esca si Mario Fresh se comporta cu un cuplu foarte sudat, iar asta este tot ce conteaza.

Cei doi au ales ca destinatie Maldive, iar cei care au observat asta, nu au putut sa nu o intrebe pe Mira daca se vor intalni toti, acolo. Intrebarea a venit in contextul in care videoclipul piesei cu Mario a starnit un val de reactii. Atunci, cei doi au aruncat internetul in aer cu sarutul lui, dar, se pare ca, din nou, a fost tot o miscare de marketing.

Mario Fresh si Alexia sunt de doua zile in Maldive si deja au postat zeci de poze si filmulete pentru fanii lor. Azi, cei care au stat geana pe contul artistului au avut parte de o surpriza de proportii. In unul dintre story-urile postate, Mario spune: „Pentru o astfel de aparitie, te iau de sotie”. Fanii nu au motive sa sarbatoreasca, inca, pentru ca totul a fost spus intr-o nota ironica si facea aluzie la faptul ca Alexia ii face pe plac lui Mario si ii aduce sticla de vin dorita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005398 (s)