News Flash:

Ce este nevoit sa manance fiul lui Carmen Bruma zilnic, la scoala. Vedeta este foarte stricta cu cel mic

11 Februarie 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Bruma

Carmen Bruma este recunoscuta in mediul online pentru stilul de viata sanatos pe care il promoveaza. Vedeta nu doar ca pune in aplicare tot ce stie pe propria persoana, dar a ajutat mii de persoane sa ajunga la dimensiunile dorite.

Carmen Bruma este una dintre femeile de succes din Romania. Aceasta a reusit sa isi transforme pasiunea intr-o afacere care ii genereaza un venit considerabil anual. Sotia lui Mircea Badea reprezinta un model pentru sutele de mii de fani care o urmaresc si care ii cer constant sfaturi de nutritie.

Carmen are foarte mare grija si la ceea ce consuma baietelul ei si se asigura ca acesta nu mananca prostii la scoala. Pentru asta, vedeta isi rupe o parte din timp si gateste un preparat special pentru el sanatos si gustos. Pentru ca stia ca mamicile din online ii vor cere reteta pentru picii lor, aceasta a postat-o deja pe retelele sociale, acolo unde parintii s-au aratat mai mult decat incantati de gestul lui Carmen.

Vedeta  a mentionat ca prepara gustarea folosind un amestec de 2 linguri de faina fara gluten, 3 linguri de urda grasa, un ou, doua linguri de zahar brun, o lingurita de ulei, un varf de lingura de praf de copt si un pliculet de zahar vanilat.


Pentru jumatate din compozitie a adaugat o lingurita de cacao si apoi a pus intregul amestec in forme speciale de briose. Tava a fost introdusa ulterior la cuptor, unde briosele au stat la copt timp de 15 minute. Reteta este foarte simpla si, cu siguranta, va fi incercata de multi parinti care au un program incarcat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006638 (s)