News Flash:

Lovitura dura primita de Andreea Mantea chiar de Valentine’s Day.

11 Februarie 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea ii tine mereu la curent pe urmaritorii ei cu ceea ce face si nu sfieste sa prezinte si aspectele mai putin frumoase ale vietii. Acum, in prag de Ziua Indragostitilor, vedeta le-a dat tuturor o veste neasteptata.

Andreea Mantea a fost mereu una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul de la noi. Bruneta a fost mai tot timpul inconjurata de barbati cuceritori, iar apogeul traseului ei sentimental a culminat odata cu participarea la „Burlacita”, show-ul de pe Antena 1. Desi nimeni nu se astepta ca acea emisiune sa fie adevarata, se pare ca Mantea si-a gasit acolo sufletul pereche, pe Cristian Mitrea. Cei doi au impreuna un copil, pe David, dar relatia lor nu a avut un final fericit. De cand s-a despartit de tatal copilului, Andreei i-a fost destul de greu sa isi mai gaseasca un alt partener sau sa aiba o relatie serioasa.

Andreea s-a gandit mai bine si a decis ca are tot dreptul si ca merita sa fie fericita. Aceasta a mai bifat cateva relatii, dar toate au fost pasagere si le-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a promis ca se va afisa cu noul ei iubit cand lucrurile vor fi serioase, iar cum asta nu s-a intamplat pana acum, e clar ca nu a avut noroc. Ba mai mult, unele dintre cele mai recente postari ale Andreei i-a convins pe fani pe un singur lucru. In pragul Zilei Indragostitilor, Andreea nu va avea cum sa celebreze iubirea si sa fie rasfatata cu cadouri, caci se pare ca a fost parasita de iubit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007385 (s)