News Flash:

Cat a scos din buzunar Bianca Dragusanu pentru topirea acidului din buze. Femeile vor ramane uimite!

11 Februarie 2022
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de a-si satisface mofturile. Vedeta a stiut de la inceput ca vrea sa munceasca pentru a duce o viata de lux si chiar i-a reusit. Frumoasa blonda traieste pe picior mare si, de fiecare data cand isi doreste ceva, in secunda doi obtine.

Biancai Dragusanu i-a placut mereu sa fie o femeie independenta, fara sa apeleze la barbatii din viata ei. Dupa fiecare despartire, vedeta nu a suferit prea mult, caci a stiut ca singurele schimbari vor fi cele de nivel sentimental, nu si financiar. Bianca isi castiga majoritatea banilor din contracte de publicitate si nu are deloc un pret mic. 

Tocmai pentru ca imaginea ei vinde aproape cel mai bine din Romania, Dragusanu simte nevoia, din cand in cand, sa faca imbunatatiri. Aceasta le-a spus de multe ori fanilor ca va apela la operatii estetice ori de cate ori vrea si se pare ca s-a tinut de cuvant.

Recent, Bianca a zburat pana la Cluj la un cabinet estetic pentru a-si topi acidul din buze. Bianca a fost printre primele vedete din Romania care si-au injectat acid, iar asta se intampla in urma cu 15 ani. Acum, Bianca este de parere ca astfel de artificii nu mai sunt deloc la moda si nici nu mai vrea sa fie bagata in aceeasi oala cu cele care au acid in buze. 

Asadar, Bianca a recurs la tehnica reversa, adica la topirea acidului din buze si deja a bifat cateva aparitii TV cu noua infatisare. Intreaga interventie nu a costat-o pe Bianca mai mult de 200 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005203 (s)