News Flash:

Cine este concurenta de la MasterChef care s-a iubit cu doi ministri si cu un deputat

11 Februarie 2022
547 Vizualizari | 0 Comentarii
MasterChef

MasterChef, una dintre cele mai urmarite emisiuni culinare de la noi din tara a revenit cu sezon nou pe 12 ianuarie. De atunci si pana acum, prin fata celor trei chefi renumiti s-au perindat zeci de concurenti, dar la final au ramas doar 20 de participanti. Auditiile in care au avut sansa sa ii impresioneze pe chefi s-au incheiat, asa ca acum a inceput emisiunea propriu-zisa, in care cei ramasi trebuie sa gateasca conform probelor.

Ca in orice show, exista concurenti cu povesti de viata impresionante care se lasa descoperiti de catre cei de acasa mai mult ca niciodata. Este si cazul lui Nicolle Scripcar, cunoscuta si sub apelativul de Marilyn Monroe. Aceasta nu este deloc straina de lumea mondena, avand in vedere ca, in trecut, Nicolle Scripcar a fost surprinsa in compania lui Dan Sova, fost ministru al Transporturilor. In afara de Sova si fostul Ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur si Mihai Sturzu se presupune ca ar mai avut relatii cu blondina.

„MasterChef mi-a influentat viata, pentru ca am putut si pot sa arat la toata lumea, care ma subestima si ma credea pitipoanca, faptul ca stiu sa gatesc si chiar sunt gospodina, pe langa tocuri, unghii si extensii. MasterChef mi-a influentat viata, pentru ca am putut si pot sa arat la toata lumea, care ma subestima si ma credea pitipoanca, faptul ca stiu sa gatesc si chiar sunt gospodina, pe langa tocuri, unghii si extensii.”, a declarat aspiranta la marele premiu, dar si la titlul MasterChef de anul acesta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007059 (s)