News Flash:

Razvan Simion, testul suprem al relatiei cu Daliana. Arhitecta este uimita de prezentatorul de la Neatza. ”A fost ca o sabie cu doua taisuri”

7 Octombrie 2021
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Daliana

Razvan si Daliana Raducan au o relatie inca de la inceputul acestui an, de cand au inceput sa circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect si se pare ca i-a insuflat acesta pasiune si lui Razvan, avand in vedere numeroasele story-uri pe care le posteaza cu design-uri interioare.

Razvan Simion a uitat-o demult pe Lidia Buble si a inlocuit-o cu o arhitecta. Bruneta seamana foarte mult cu Lidia Buble, semn ca lui Razvan ii place sa isi mai aminteasca din cand in cand de trecut. Daliana nu a fost obisnuita cu atentia si cu viata publica, insa de cand este intr-o relatie cu Razvan, aceasta a facut mari schimbari si, incet-incet, isi propune sa se acomodeze cu toate. Cei doi si-au dus relatia la nivelul urmator si s-au mutat deja impreuna. Daliana este foarte zgarcita atunci cand vine vorba de detalii personale, dar, chiar si asa, a avut unele momente in care a vorbit deschis despre cat de mult a schimbat-o relatia cu Razvan. 

Pentru mine, relatia cu o persoana publica a fost ca o sabie cu doua taisuri. Meseria mea presupune o anumita conduita, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut incredere in mine, in Razvan, in noi si in cei care ne privesc. Adevarul se simte, nu trebuie pus pe masa. Eu nu stiam mai multe despre Razvan decat stie toata lumea. Sansa mea a fost sa ii vad sufletul, si asta a facut cat 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferenta intre omul de pe ecran si cel de acasa. Poate doar ca nu e atat de vorbaret acasa”, a spus aceasta pentru viva.ro.


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007006 (s)