News Flash:

Cristian Sabbagh, divort cu scandal. De la ce a pornit totul? ”A fost o eroare... ”

7 Octombrie 2021
1972 Vizualizari | 0 Comentarii
Christian Sabbagh

Christian Sabbagh a divortat de Louise dupa 10 ani de casnicie, acum fiind la cea de-a treia casnicie, cu Iulia, femeia care a cerut ordin de protectie impotriva lui. Inainte sa ia decizia despartirii definitive de Louise, cei doi au mai repetat, la vremea aceea, separarea, dar au decis ulterior ca tot mai bine le este impreuna. Ciudat este faptul ca pe de o parte anunta, la vremea aceea, ca s-a impacat cu Louise, iar pe de alta ca are o iubita noua, pe Iulia.

Christian Sabbagh are trei casnicii la activ. Despre prima sotie a facut putine declaratii de-a lungul timpului, despre cea ce-a doua, Louise, se stie ca a divortat dupa 10 ani de mariaj, iar cea de-a treia este Iulia. In 2012, Christian Sabbagh povestea, cu multa sinceritate, ca relatia dintre doi oameni casatoriti are suisuri si coborasuri si ca nimic nu e roz. „Am avut o perioada cand am stat separati, apoi am reusit sa imi impac sotia aducandu-i o masina de flori”, spunea el atunci, dupa ce se impacase cu Louise.

Ieri, intreg showbiz-ul a fost zguduit de vestea ca sotia lui Christian Sabbagh ar fi cerut ordin de restrictie. La scurta vreme, Iulia, partenera jurnalistului, a avut o prima reactie oficiala. Nu am depus nicio plangere si nu am solicitat vreodata emiterea unui ordin de protectie impotriva sotului meu. Am fost in eroare cu privire la documentele intocmite de organele de politie', a scris sotia lui Christian Sabbagh pe Facebook, in dreptul unei poze cu ei doi., arata Viva.


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006585 (s)