News Flash:

Dani Otil si Florin Ristei, glume in direct la adresa lui Maruta. ”Tu vrei sa lucrezi la Maruta?”

7 Octombrie 2021
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Dani

Matinalii de la Neatza sunt mereu pusi pe glume, iar daca zilele trecute se amuzau pe baza unor faze de la Asia Express, acolo unde sunt concurenti fostii parteneri ai Ramonei si ai lui Razvan, acum, Dani si Ristei au gasit un nou subiect: pe Catalin Maruta. Dani cu siguranta stie anumite inside-uri de la emisiunea lui Catalin, mai ales ca anumite persoane din productie au plecat de la PRO la Antena, iar acum asta este o sursa nesecata de glume. 

Rivalitatile dintre Antena 1 si PRO TV au fost mereu vizibile si au existat de ani buni. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca cele doua trusturi se dueleaza intre ele, iar din cand in cand, cateva sageti aruncate de dragul audientei nu strica. Dani Otil si Florin Ristei au glumit azi in legatura cu emisiunea La Maruta, asta dupa ce numele lor ar fi fost mentionat pentru prima data de catre Maruta in emisiunea de ieri. Cu precizarea ca cei doi nu vor sa intoarca moneda, Dani si Florin si-au desfasurat momentul in timp ce era invitata Andra Gogan, cea care ieri a mers la emisiunea lui Catalin.

”Hai sa facem sa piarda cineva un pariu, tu ai fost ieri in emisiunea La Maruta, nu? El ne-a pomenit in emisiune si uite ca il pomenim si noi in emisiune…”, a zis Florin Ristei.

Nu a trecut mult timp pana ce Dani Otil sa revina asupra glumei incepute de Florin Ristei:

”Cine imi opreste microfonul in timp ce eu vorbesc? Tu vrei sa lucrezi La Maruta? Ah, uite ca am putut si eu sa zic ”Maruta„. No offense, scuze”, a fost si reactia neasteptata a Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006752 (s)