News Flash:

Vladuta Lupau le-a aratat fanilor tatuajul din zona interzisa. Cum a reactionat sotul ei?

1 Noiembrie 2021
569 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Desi canta mai mult muzica populara, artista nu se inscrie deloc in tiparul interpretelor in costum traditional. Vladuta vrea sa fie mereu sexy si propusa, iar fanii au incurajat-o de fiecare data, mai ales ca si varsta ii permite. Interpreta este intr-o forma de zile mari si arata din ce in ce mai bine. Vladuta a recunoscut ca Mama Natura a fost generoasa cu ea, dar si ca recurge la anumite trucuri care o ajuta sa arate mereu atat de bine.

Vladuta Lupau este plina de secrete. Vedeta s-a dat de gol zilele trecute in fata fanilor. Cei care o urmaresc demult stiu ca aceasta iubeste tatuajele. Vladuta are cateva tatuaje vizibile, dar si unele care nu se vad din cauza vestimentatiei pe care o adopta. Unul dintre cele mai importante desene permanente este cel pe care l-a dezvaluit chiar in ziua nuntii sale. Acela a fost facut special pentru iubitul ei, iar gestul a fost intors. Si Adi Rus are tatuaj pentru Vladuta Lupau, mai exact chiar chipul ei.


Zilele trecute, Vladuta a mers la un makeup artist pentru o crea un look de exceptie. Fanii o vad foarte rar pe aceasta cu decolteuri generoase, asa ca au profitat de data asta. Cei mai vigilenti dintre ei au observat ca Vladuta Lupau are un tatuaj fix in zona sanilor. Conturul unui inimi este tatuajul pe care interpreta l-a facut ca sa-l vada doar iubitul ei. Adrian Rus nu este deloc gelos, mai ales ca stie ca a cucerit-o definitiv pe frumoasa interpreta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008452 (s)