News Flash:

Oana Zavoranu il face praf pe Reghe. Cum l-a poreclit diva in direct pe fostul sot al Aneimaria Prodan?

1 Noiembrie 2021
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Reghe

Oana Zavoranu a revenit si este mai pregatita ca niciodata sa le faca praf pe vedete de la noi. Querida nu are niciun fel de retinere atunci cand vine vorba de a-i luat la bani marunti pe cei care o deranjeaza. Fiind in tema cu tot ce misca, Oana nu avea cum sa scape printre degete divortul anului. Zavo s-a tinut de promisiune si nu a intervenit prea mult in acest subiect, dar nu s-a putut abtine din a face cateva remarci la adresa lui Reghe.

Oana Zavoranu l-a luat in vizor pe Laurentiu Reghecampf. Diva a fost invitata recent in emisiunea lui Catalin Maruta si nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Zavo nu a rezistat tentatiei si l-a legat un pic de Laurentiu Reghecampf. Querida nu a intrat prea mult in detaliile divortului, ci doar a spus porecla ei pentru Reghe. Oana Zavoranu s-a decis sa ii spuna celui care a fost cand sotul Aneimaria Prodan BALALAU.

”Laurentiu Reghecampf? Balalau, Balalica. E mai mocofan, asa. El e baiat bun, dar este mocofan, ca om, asa. Nu ma intereseaza ce probleme au ei. Stiu totul, dar nu vreau sa vorbesc.”, i-a spus Oana lui Maruta la PRO TV.

Oana Zavoranu si Catalin Maruta au fost mult timp la cutite. Cei doi au inceput sa nu se mai inteleaga fix dupa ce Oana a divortat de Pepe. Chiar ea a spus in podcastul lui Maruta ca nu l-a halit mult timp pentru ca Pepe venea si plangea la el la emisiune. Acum, cei doi au ingropat securea razboiului si nu este exclus ca fanii sa ii vada in viitor in proiecte comune.


”Ma stiu cu Oana de cand eram niste copii visatori si ambitiosi, incepatori in televiziune. De atunci in vietile noastre s-au intamplat multe si timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reintalnit insa la podcastul «Acasa la Maruta», am ingropat securea razboiului si am vorbit sincer despre viata ei”, spunea Maruta acum cateva luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006709 (s)