News Flash:

Margherita de la Clejani tuna si fulgera. Vedeta s-a trezit cu magazinul din Capitala vandalizat. ”Ma intreb oare de ce?”

1 Noiembrie 2021
340 Vizualizari | 0 Comentarii
Margherita

Margerita de la Clejani este rasfatata parintilor. Chiar daca tanara a mai avut cateva derapaje, parintii ei au sustinut-o de fiecare data si i-au facut toate mofturile. Viorica si Ionita nu a spus niciodata nu dorintelor Margai, iar cand aceasta a vrut sa se apuce de design vestimentar si sa aiba propriul magazin, parintii ei s-au comformat.

Margherita a avut parte de socul vietii ei. Ceea ce avea sa fie o vizita obisnuita s-a transformat intr-un moment de panica. Marga s-a trezit cu magazinul vandalizat in totalitate. Margherita a incercat din greu sa mai repare ceva, dar fara rezultat. Margherita de la Clejani nu stie cine ar fi putut sa faca asta; mai ales ca in ultima perioada nu a mai suparat pe nimeni. De data asta, fiica Clejanilor a decis sa isi rezolve singura problemele si nu a mai apelat la parintii ei.


Artista este extrem de suparata, dar si-a gasit puterea de a discuta si cu fanii de pe Instagram. Margherita le-a povestit in ce stare a gasit magazinul si le-a aratat si cateva imagini de la fata locului. Fiica Clejanilor nu are de gand sa se lase pana nu i se va face dreptate.


”Ma aflu pe Calea Victoriei, la laboratorul meu de creatie vestimentara. Iata ce am gasit pe geamuri. Vreau sa stiu si eu cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie; atunci cand gasesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui sa fac? Care trebuie sa fie atitudinea mea? Cum sa mi se intample mie una ca asta? Ma intreb oare de ce? Nu am dusmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost socata! Am incercat sa curat geamurile si nu s-a luat!”, le-a spus Margherita de la Clejani fanilor de pe Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007317 (s)