News Flash:

Abia acum s-a aflat! Connect-R si Shift au fost, de fapt, dati afara din Asia Express de catre producatori

1 Noiembrie 2021
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Connect R

Connect-R si Shift sunt prieteni de ani de zile si au colaborat in numeroase proiecte. Relu si amicul lui au decis sa isi testeze relatia de prietenie pe unul dintre cele mai grele drumuri: Drumul Imparatilor de la Asia Express. Competitia i-a luat prin surprindere si, de departe, probele de pe traseu nu s-au comparat cu ceea ce vedeau ei acasa din fata televizorului.

Connect-R a declarat de multe ori ca a intrat in competitie cu gandul de a trai experiente minunate. Artistul nu si-a facut un scop din a castiga competitia. Etapele grele le-au testat mereu limitele. Punctul care l-a dat peste pe Connect-R a fost mesajul primit de la Maya, fetita lui. Toti stiu ca aceasta are o relatie minunata cu fiica lui, iar dorul de casa si-a spus cuvantul.


Potrivit surselor celor de la Show Blitz, plecarea lui Connect-R si a lui Shift ar fi fost mai mult una voita. Se pare ca producatorii Asia Express i-ar fi dat afara pe cei doi cantareti. Motivul?  Din cauza faptului ca cei doi nu ar fi avut spirit competitiv; si nu ar fi luptat suficient cat sa-si merite locul in concurs. Toate echipele au primit cu greu vestea ca echipa formata din Connect-R si Shift nu le va mai fi alaturi pe Drumul Imparatilor.


”Concursul este foarte dur, foarte real. Ne-a parut rau ca nu mai stam, dar e corect. Cand am vazut piatra rosie, mi-am adus aminte de motivul pentru care am venit eu aici. In ultimii 20 de ani nu am fost niciodata mai aproape de Dumnezeu asa cum am fost in Asia Express. M-am atasat foarte tare de toti oamenii de aici. Imi doream sa fiu acasa, dar nu as fi vrut sa ies din jocul acesta”, a marturisit Connect-R cu ochii in lacrimi.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005763 (s)