News Flash:

Andreea Balan continua seria razbunarilor. De data asta, artista o va da in judecata pe Viviana Sposub

1 Noiembrie 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan este departe de a fi pus punct scandalului cu George Burcea. Fix cand apropiatii lor sperau ca cei doi au facut pace, Andreea pare mai acida ca niciodata. Artista nu tolereaza deloc prezenta Vivianei in preajma micutelor ei, iar asta se pare ca se va incheia direct in sala de judecata.

Andreea Balan este din ce in ce mai pornita pe scandal. Artista si George, fostul ei sot au cazut de acord cu privire la programul fetitelor. George are dreptul sa le ia pe cele doua micute la el in fiecare weekend. Actorul nu locuieste singur, ci este impreuna cu Viviana Sposub. Micutele se inteleg de minune cu bruneta. In acest weekend, Viviana a postat pe Instagram cateva imagini cu Ella si Clara, iar Andreea Balan a luat foc.

Artista i-a interzis lui George ca fetitele ei sa apara pe contul Vivianei. Viviana a sters imaginile, iar George Burcea s-a aparat folosind declaratiile pe care Andreea Balan le-a dat in trecut. Surse apropiate au declarat pentru Ciao ca Andreea Balan si-ar fi instiintat fostul sot cu privire la faptul ca o va da in judecata pe iubita lui.


”Nu doresc ca fetele mele sa cunoasca vreo iubita a tatalui lor in urmatorii patru-cinci ani. Si nici eu. Nici eu nu voi aduce alt barbat in aceasta casa si nu le voi prezenta pe nimeni.”, spunea Andreea Balan. 


George Burcea a recunoscut ca episodul cu drogurile este real. Actorul a precizat ca s-a intamplat o singura data. Regreta enorm, dar este constient ca nu mai poate da timpul inapoi. A fost o perioada foarte grea pentru George, dar si-a invatat lectia


“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a intamplat o singura data si da, il regret! A fost o perioada destul de dificila pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat. Acum sunt in tot felul de teste si alte lucruri. Imi pare rau ca s-a ajuns atunci in acel punct. Cu siguranta, a fost nevoie sa se intample, viata avea sa imi dea o lectie. Da, m-am simtit abandonat. De asta m-am dus intr-o alta zona. De asta am avut o scapare”, a povestit actorul. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)