News Flash:

Ramona Olaru, sifonata de catre fanii de pe Instagram din cauza relatiei cu Cazacu. ”Ti-a intarziat printul!”

1 Noiembrie 2021
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru a trecut cu brio peste despartirea de Cuza, iar acum pare mai fericita ca niciodata alaturi de Catalin Cazacu. Cei doi au planuri marete, vor chiar si copii, iar Ramona nu rateaza nicio ocazia pentru a le arata tuturor cat de indragostita este. In timp ce asistenta de la Neatza radiaza langa Cazacu, mai sunt fani care inca spera ca blondina se va impaca cu Adrian Popescu aka Cuza.

Ramona Olaru si-a gasit din nou linistea. Dupa o perioada tumultoasa, asistenta de la Neatza a inceput sa acorde o noua sansa iubirii. Ramona nu a dus niciodata lipsa de propuneri si mereu a avut de unde alege. De data asta, blondina s-a cuplu cu un personaj destul de celebru din peisajul monden de la noi. Catalin Cazacu este cel care a facut-o pe Ramona sa aiba din nou incredere in iubire.


Cei doi au inceput sa se afiseze din ce in ce mai mult pe Instagram. Ramona Olaru si Catalin Cazacu se cunosc de mai mult timp. Ramona si iubitul ei au filmat asta-vara proiectul ”Splash! Vedete la apa”, iar pe atunci nici nu visau ce le pregateste destinul. Cei doi indragostiti sunt impreuna de saptamani bune, iar relatia lor evolueaza extrem de frumos. Cei care o urmaresc pe Ramona Olaru sunt sceptici cu privire la relatia dintre ea si Catalin. Mai mult, unele voci sustin ca Ramona inca se mai gandeste la Cuza si ca toate mesajele din online sunt pentru el.


”Eu cred ca esti fan design, nu fan gatit. Vezi ca nu isi face salate si salatele nu se numesc gatit. M-am uitat la Alba-ca-Zapada in seara asta. Tie ti-a intarziat printul!”, a comentat un fan la o poza de-ale Ramonei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005283 (s)