News Flash:

Mona Segall, cel mai bine platit om din Asia Express. Cat castiga producatoarea pentru un sezon?

1 Noiembrie 2021
853 Vizualizari | 0 Comentarii
Mona Segall

Fara doar si poate, Asia Express este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de televiziune. Inca de la primul sezon, emisiunea a tinut in fata televizoarelor milioane de telespectatori. Formatul unic a fost o premiera in Romania si cu siguranta nu a fost deloc usoara implementarea lui pe o piata neobisnuita cu asa ceva.

Mona Segall a preferat sa fie mereu omul din spate. Aceasta a produs unele dintre cele mai bune formate din televiziunea din Romania. Fanii au avut ocazia sa faca cunostinta pentru prima data cu ea pe Youtube. Mona a fost invitata lui Speak in emisiunea ”Despeak firu-n patru”, unde a vorbit despre provocarea Asia Express. Anul acesta, mai mult ca niciodata, showul a fost dificil atat pentru concurenti, cat si pentru producatori. Pandemia si-a spus cuvantul, iar granitele tarilor s-au inchis dupa o zi pe alta.

Mona Segall si colegul ei, Robert, au regandit intreg traseul si au reusit sa duca la capat sezonul patru Asia Express. Dar pe Mona nu o recomanda doar Asia Express. utina lume stie ca Mona Segall a fost sefa marilor productii din Pro TV: „Dansez pentru tine”, „Master Chef”, „Vocea Romaniei” sau „Romanii au talent”. Practic, si-a pus amprenta pe mai toate emisiunile de succes al trustului din Pache Protopopescu. Insa, Segall a plecat la Antena 1, unde a continuat cu „Chefi la cutite”, iar acum „Asia Express”.

Cand spui Asia Express spui profesionalism, adrenalina si perfectiune. Toate sunt imbinate perfect de catre Mona Segall si echipa ei de productie. Nu este deloc usor sa pleci la mii de kilometri distanta cu echipamente dupa tine si cu sute de oameni. Tot efortul depus de Mona Segall este rasplatit pe masura din punct de vedere financiar. Pentru un singur sezon de Asia Express, producatoarea incaseaza aproximativ 30.000 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007355 (s)