News Flash:

Lidia Buble are toate motivele sa fie geloasa. Razvan Simion a prezentat-o pe Daliana fostei sale sotii

1 Noiembrie 2021
394 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Daliana

Razvan Simion si Daliana traiesc o poveste de dragoste minunata. Cei doi se inteleg perfect si rezoneaza pe toate planurile. Razvan stie ca un pas important in asumarea unei relatii este acceptul copiilor. Prezentatorul de la Neatza nu a avut deloc probleme la acest capitol. Ba mai mult, atat copiii lui, cat si fosta sotie par ca au primit-o cu bratele deschise pe Daliana, actuala iubita a matinalului.

Razvan Simion este foarte mandru de copiii lui. Baiatul acestuia, Tudor, pare ca ii calca pe urme prietenului lui Razvan, Dani Otil. De ziua lui, Tudor si-a dorit un motor, iar Razvan s-a asigurat ca ii indeplineste dorinta. Matinalul a zburat de la Bucuresti la Timisoara pentru a fi prezent la ziua de nastere a fiului sau. Razvan Simion nu a mers singur, ci a fost insotit de iubita lui, Daliana. Cuplul a stat la aceeasi masa cu fosta sotie a lui Razvan, semn ca intre ei nu este loc de resentimente.


Razvan Simion si Daliana Raducan au o relatie inca de la inceputul acestui an, de cand au inceput sa circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect si se pare ca i-a insuflat acesta pasiune si lui Razvan, avand in vedere numeroasele story-uri pe care le posteaza cu design-uri interioare.


”Pentru mine, relatia cu o persoana publica a fost ca o sabie cu doua taisuri. Meseria mea presupune o anumita conduita, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut incredere in mine, in Razvan Simion, in noi si in cei care ne privesc. Adevarul se simte, nu trebuie pus pe masa. Eu nu stiam mai multe despre Razvan decat stie toata lumea. Sansa mea a fost sa ii vad sufletul si asta a facut cat 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferenta intre omul de pe ecran si cel de acasa. Poate doar ca nu e atat de vorbaret acasa”, a spus Daliana despre Razvan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005593 (s)