News Flash:

Selly, aroganta suprema. Pe ce a dat vloggerul 400.000 de euro dintr-un foc?

1 Noiembrie 2021
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este din ce in ce mai angrenat in proiecte banoase. Vloggerul a militat mereu pentru investirea banilor in ideile profitabile si nu se abate niciodata de la acest principiu. Andrei Selaru s-a mutat imediat dupa terminarea liceului in Bucuresti, iar asta reprezinta un mare plus pentru el si pentru planurile lui de viitor.

Selly nu duce lipsa de idei. Vloggerul a invatat de-a lungul timpului ca banii nu se cheltuie, nu se pastreaza; ci se investesc. Pentru a doua oara, fostul membru 5GANG a realizat un film care va avea premiera anul acesta, de Craciun. Intreaga productie a implicat sute de persoane, de la staff la actori. Pentru asta, Selly a scos din buzunare 400. 000 de euro, investitie proprie.


”Am filmat doua scene ieri, sunt multe cheltuieli care vor fi in perioada asta, dar peste 400.000. O sa incurce un pic pandemia, cred ca va fi regula asta cu 50% din capacitate si toti vaccinati, un loc liber, un loc ocupat, insa daca va doriti cu adevarat sa il vedeti, sunt convins ca o sa veniti”, a povestit Selly.

Fara doar si poate, 5GANG este unul dintre proiectele muzicale de la noi care s-a bucurat de succes ani la rand. Componenta trupei a suferit mici modificari. Acum, dupa ce ajunsesera la formula perfecta, Selly a anuntat ca 5GANG se desparte. Selly povestea cu cateva luni in urma ca este constient ca nu va mai putea face parte la nesfarsit din 5GANG. Vloggerul s-a maturizat si are pe lista alte proiecte care il reprezinta mult mai mult. Selly, Gami, Madalin si Dia au facut un vlog oficial in care le comunicau fanilor decizia de a merge pe drumuri separate.


 ”Proiectul 5GANG va lua sfarsit la finalul acestui an. Ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va iesi in decembrie. Recunosc ca momentul acesta a venit mai repede decat ma asteptam chiar si eu. Am luat impreuna aceasta decizie si cred ca este decizia corecta. De aproape patru ani am muncit impreuna si am doborat niste recorduri. Intre timp am crescut, am evoluat si ne dorim sa facem si alte lucruri. Consideram ca am facut tot ce se putea face cu proiectul asta.” a spus Selly in vlog.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004601 (s)