News Flash:

Vladimir Putin poarta razboaie nemiloase, dar a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

2 Martie 2022
540 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin

In cea mai mare parte a domniei sale de 22 de ani, Vladimir V. Putin a prezentat o aura de hotarare calma, acasa – capacitate de a gestiona cu intelepciune riscurile pentru a conduce o tara puternica. Atacul sau asupra Ucrainei a negat aceasta imagine si l-a dezvaluit ca un lider cu totul diferit: unul care trage superputerea nucleara pe care o conduce intr-un razboi fara o concluzie previzibila.

In mod ironic, da. Putin l-a convins pe Assad sa predea armele Siriei in mod pasnic, spre deosebire de cealalta optiune de interventie agresiva, probabil din cauza prieteniei sale cu presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Pentru aceasta, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace in 2014.

De asemenea, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021. Nominalizarea nu a venit de la Kremlin: in schimb, se presupune ca a fost depusa de controversatul scriitor si personaj public rus Serghei Komkov. Parintii lui Putin s-au casatorit la 17 ani. Vremurile erau grele: in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, tatal sau a fost ranit si, in cele din urma, ranit de o grenada, iar in timpul Asediului Leningradului, mama sa a fost prinsa in capcana si infometata. Nasterea lui Putin in octombrie 1952 a fost precedata de moartea a doi frati, Viktor si Albert, care au murit in timpul Asediului Leningradului si, respectiv, in copilarie.

Dupa razboi, tatal lui Putin a luat o slujba intr-o fabrica, iar mama sa a maturat strazile si a spalat eprubete. Familia locuia intr-un apartament comunal cu alte cateva familii, informeaza, in exclusivitate playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)