News Flash:

Ce „legatura de familie” exista intre Vladimir Putin, Stalin si Lenin

2 Martie 2022
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Bunicul patern al lui Vladimir Putin a lucrat ca bucatar atat pentru Vladimir Lenin, cat si pentru Iosif Stalin, a declarat presedintele, conform Reuters. Presedintele a spus ca Spiridon Putin era un membru apreciat al personalului lui Stalin. Liderul sovietic din timpul razboiului, care a murit in 1953, a efectuat epurari extinse in timpul celor trei decenii la putere.

Spiridon Putin, bucatarul personal al lui Stalin, obisnuia sa-si faca treaba cu mare responsabilitate. Lui Iosif Stalin ii placeau bucatele de sarbatori, in special cele care figurau in bucataria georgiana. Se spune ca Stalin insusi a fost un mare bucatar si inventa frecvent el insusi mancaruri noi. De exemplu, „Aragvi” – carne de miel cu legume fierte, o varianta a chanakhi-ului georgian, a fost creatia lui.

In ultimele zile, au aparut multe stiri conform carora actorul Steven Seagal il sustine pe Putin. In 2021, Steven Seagal s-a alaturat unui partid rusesc pro-Vladimir Putin. Prietenia dintre actorul de la Hollywood Steven Seagal si Vladimir Putin dureaza de mai bine de 15 ani. Pasiunea lor comuna o constituie artele martiale: Seagal este maestru de aikido, iar Putin e luptator de judo.

In contextul razboiului, Seagal a scris pe pagina lui de Instagram ca ”Ucraina si Rusia sunt o singura familie”. A subliniat ca legaturile dintre cele doua tari sunt ”de sange” si rusii si ucrainenii sunt ca fratii. Seagal este convins ca ”propaganda externa” a dus la razboi.

”Multi dintre noi au prieteni si rude in Rusia si Ucraina. De aceea privesc ambele tari ca fiind o singura familie si cred ca o entitate externa a cheltuit sume de bani uriase pe propaganda care le-a provocat pe cele doua sa se lupte intre ele”, a declarat actorul., conform playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008986 (s)