News Flash:

Mihaela Radulescu, mesaj emotionant pentru refugiatii din Ucraina. „Astazi mi-ar fi zambit... ”

2 Martie 2022
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Vedetele de la noi, la fel ca restul lumii, sunt date peste cap de ceea ce se intampla in Ucraina. Zeci de mesaje au curs pe paginile de socializare, iar printre ele se numara si Gina Pistol. Aceasta i-a indemnat pe toti sa pretuiasca mult mai mult ceea ce au, pentru a abia in clipe din acestea ne dam seama ce inseamna fericirea si siguranta.

,,Avem toti cu ce si un de ce sa ajutam, personal sau doar pentru ca suntem oameni. Bunic nascut la Kiev, mutat din dragoste, dupa razboi, in Romania. Azi mi-ar fi zambit cu ochii lui albastri'', a zis Mihaela Radulescu.

,,Tata a fost singurul care se mai impotrivea acestui rasfat general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea sa ne creasca si pe noi in acelasi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. In plina iarna, pe gerurile cele mai crancene, tata ne scotea, pe mine si pe frate-miu, sa alergam in picioarele goale prin zapada. Moment in care toate bunicile si strabunicile lesinau”, a spus Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu nu este singura care sufera din cauza situatiei din Ucraina.

'Sa nu va para rau si sa nu va fie frica pentru copiii vostri din cauza ca lumea in care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat si i-a chemat pentru momentul potrivit si exact al timpului in care ei se afla. Viata lor nu a fost o coincidenta sau la intamplare. Cresteti-i si educati-i pentru a cunoaste puterea in care merg in calitate de copii ai lui Dumnezeu.

Imputerniciti-i sa stie ca ei pot schimba lumea. Nu-i invatati sa fie inspaimantati si descurajati de starea lumii, ci plini de nadejde ca poti face ceva in acest sens. Fiecare persoana din toata istoria fost plasata in timpul in care se afla datorita planului suveran al lui Dumnezeu.”, a spus Gina Pistol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)