News Flash:

Vladimir Putin incepe sa se teama ca va fi otravit. Ce declaratii a facut jurnalistul Craig Copetas

17 Martie 2022
609 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Craig Copetas a publicat un articol in The Daily Beast in care spune ca liderul de la Kremlin are oameni care ii gusta din mancare inainte de a o consuma, iar luna trecuta si-a inlocuit intregul personal de la Kremlin, adica 1.000 de oameni. „Spalatorese, secretare, bucatari - o intreaga garnitura noua de oameni. Evaluarea comunitatii de informatii este ca Putin este speriat”, sustine Copetas. Sursele sale i-au spus ca Vladimir Putin este speriat mai ales de ideea ca ar putea fi otravit.

O alta informatie noua este ca unul dintre generalii care erau considerati apropiati ai liderului de la Kremlin a fost arestat si este interogat acum de FSB. Dar nici in FSB presedintele nu pare sa aiba deplina incredere, mai ales dupa ce s-a dovedit ca operatiunea din Ucraina nu merge cum erau planurile initiale. Doi sefi ai FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, au fost plasati in arest la domiciliu, a anuntat de curand un jurnalist rus de investigatii, specializat in anchete despre serviciile secrete si de spionaj ale Federatiei Ruse. Potrivit altor surse, armata ar da vina pe serviciile de spionaj pentru ca, in momentul in care a planificat invadarea Ucrainei, nu a avut informatii corecte despre rezistenta pe care ar putea s-o intampine  in teren din partea ucrainenilor.

De altfel, Vladimir Putin a aparut joi la televiziunea rusa de stat pentru a-i denunta pe rusii care s-au opus razboiului cu Ucraina. El i-a calificat drept „gunoaie” si „tradatori”, informeaza digi24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004957 (s)