News Flash:

Ce spune Dan Negru despre faptul ca toata lumea ii spune ca este zgarcit

17 Martie 2022
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este recunoscut ca fiind zgarcitul suprem al breslei sale, dupa cum recunoaste chiar el, dar cu toate astea sustine ca nu a pus niciodata pret pe bani atunci cand a venit vorba despre profesia sa.

Tin minte ca, atunci cand m-a sunat Titus Munteanu sa prezint Festivalul Mamaia, care era varful de audienta al acelor ani, eram atat de fericit, ca m-as fi dus pe jos pana la Mamaia, nici prin gand nu mi-a trecut sa-l intreb cati bani imi da pentru asta. Abia dupa festival am fost chemat la contabilitate si mi s-a spus suma pentru care am lucrat. Nu banii sunt intrebarea in meseria noastra. Da, ei pot fi raspunsul, dar niciodata intrebarea. Cand incepi o pasiune intrebandu-te cati bani iti aduce, ea nu mai e pasiune, e corvoada. Mi-a povestit candva Hagi ca ar fi facut fotbal oricati bani ar fi castigat, pentru ca era principala lui pasiune. Cand faci ceva cu pasiune, zidesti o parte din tine. Nu e loc de bani aici.

La cat ajunge benzina, nu stiu ce sa mai cred. Imi place brandul asta de zgarcit. Vine tot din anii trecuti, cand colegii mei castigau sume mari de bani, si atunci isi luau cate o masina buna, iar eu continuam sa merg cu un Renault si cumparam de banii aia caramizi. Aveam mai multa incredere in caramizi decat in roti de masina, ha, ha! Dar toti ma luau de zgarcit. Cu vremea, masinile s-au depreciat si caramizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpatat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia caramizile luate de tata cand era cumpatat si vor citi in alta cheie toate articolele despre zgarcenia lui tati, potrivit okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)