News Flash:

Maria Dragomiroiu, cat pe ce sa moara intr-un accident de masina. „M-a salvat in ultima clipa”

17 Martie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu si-a vazut moartea cu ochii. Interpreta a trecut prin momente de groaza cu ani in urma in timp ce se intorcea de la un eveniment. Maria a fost la un pas de a se lovi mortal de un plop si, in momentul acela a avut parte de un episod care a marcat-o pe viata. 

Maria Dragomiroiu si-a pierdut mama in urma cu 31 de ani, dar doar fizic, nu si spiritual. Interepreta simte ca femeia este mereu alaturi de ea, iar unul dintre momentele in care a simtit cel mai mult prezenta ei a fost povestit in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta.

,,Cand vorbesc de mama mi-e foarte greu, desi sunt 31 de ani de cand a plecat de langa mine. Ma rugam la Dumnezeu, Doamne, ia din viata mea, ca sa ii dai mamei mele. Nu am putut sa o salvez.

M-a scapat de la moarte o data, pentru ca adormisem la volan, veneam de la o nunta, si am simtit-o pe mamica mea langa mine si m-am gandit, stai, ca mama e moarta. Si m-am trezit. Imediat, in fata mea, la un metru era un plop. Ion (n.red. primul ei sot) m-a apucat de par si eu plangeam.

Am stat un an zile fara niciun fir de par intr-o parte a capului. Sotul a cerut divortul. O singura data m-a sunat in anul 1998”, a povestit aceasta la emisiunea ,,La Maruta” despre momentele dramatice din viata ei si despre secunda de inconstienta care ar fi putut sa o coste viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006186 (s)