News Flash:

Regina Elisabeta a II a Marii Britanii a facut o donatie impresionanta pentru ucraineni

17 Martie 2022
597 Vizualizari | 0 Comentarii
Regina Elisabeta

In mod obisnuit, monarhul Marii Britanii este apolitic, dar Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii si-a aratat sprijinul fata de refugiatii ucraineni si a facut o donatie generoasa catre organizatiile de caritate care se ocupa de ajutoarele umanitare pentru Ucraina.

Chiar daca nu a luat o pozitie publica fata de razboiul din Ucraina, Regina si-a aratat sprijinul fata de poporul ucrainean printr-o donatie privata catre organizatia caritabila din Marea Britanie – Disaster Emergency Committee, care actioneaza ca o umbrela pentru mai multe center de ajutorare in sutuatii de urgenta.

regina elizabeta aII-a
”Transmitem multe multumiri Majestatii Sale Regina pentru sprijinul acordat Comitetului de Urgente si Dezastre, pentru donatia generoasa care va merge catre Ucraina”, a transmis institutia; Palatul Buckigham a confirmat ca Regina a donat din fondurile proprii, fara sa specifice suma.

Disaster Emergency Committee centralizeaza 15 organizatii de caritate britanice care strang fonduri pentru situatiile de urgenta din alte tari. Grupul a mentionat ca va distribui fondurile catre alte cinci fundatii de caritate care actioneaza deja in Polonia, Ungaria, Moldova, Slovacia si Romania.

Chiar daca in mod normal Regina isi pastreaza neutralitatea politica si rareori face comentarii pe temele actuale, aceasta si-a anulat planurile pe care le avea legate de o receptie diplomatica, din cauza escaladarii conflictului din Ucraina. O sursa oficiala a declarat pentru publicatia Times ca Palatul Buckingham a retras invitatiile catre diplomatii rusi si bielorusi, un semnal clar prin care Regina isi arata dezaprobarea fata de ei si de actiunile tarilor lor., informeaza alist.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006721 (s)