News Flash:

Oana Roman, noi probleme de sanatate dupa ce a avut Covid. Vedeta a ajuns la capatul puterilor. „Am stari de greata si oboseala”

17 Martie 2022
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a absentat de la viata din online, dar are o scuza. Chiar daca nu se astepta sa treaca prin asta, acum, la finalul pandemiei, fiica lui Petre Roman s-a infectat cu Covid. Vedeta nu stie de unde ar fi putut contacta virusul, dar, chiar daca au trecut zilele de carantina, ea tot nu isi revine. Oana a inceput sa isi faca griji pentru starea ei de sanatate, mai ales ca nu vede niciun semn de imbunatatire.

Oana Roman si-a obisnuit fanii sa fie foarte activa in social media. In ultima perioada, vedeta a lipsit, iar fanii au inceput sa isi faca mii de scenarii. Oana a decis sa le spuna adevarul celor care o urmaresc si, astfel, comunitatea ei a aflat ca vedeta a avut Covid. 

''Pentru mine recuperarea post-covid e destul de grea. Practic cat am fost bolnava am avut simptome foarte usoare. Dupa ce a trecut boala...e mai greu. Am stari de oboseala, nasul si sinusurile nu prea ok, si uneori stari de greata'', a scris Oana Roman pe retelele de socializare.

Momentan, Oana nu se panicheaza foarte tare pentru ca s-a informat foarte mult pe baza acestui subiect si a aflat ca mai multe persoane au trecut prin aceleiasi experiente neplacute. Din fericite, fiica Oanei si a lui Marius Elisei se simte foarte bine si, conform spuselor vedetei, aceasta este in afara oricarui pericol legat de Covid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006289 (s)