News Flash:

Cine este noul iubit al Aneimaria Prodan. „Ma asteapta pana divortez”

17 Martie 2022
831 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este in plin divort de Laurentiu Reghecampf. Impresara si fostul ei partener s-au sicanat mult timp si si-au aruncat vorbe grele. Cand parea ca nu o sa renunte atat de usor la casnicia cu Reghecampf, Anamaria demonstreaza ca este pregatita sa o ia de la capat si deja a facut primele declaratii despre noul iubit.

Anamaria Prodan pare ca a reusit sa treaca peste momentele dificile pe care le-a intampinat dupa ce a decis sa divorteze de Reghecampf. In podcast-ul ,,Fita cu Adita”, Anamaria Prodan vorbeste pentru prima data despre noul iubit.

Vedeta a recunoscut ca iubeste din nou, gasindu-si un partener dept de statutul ei. Vedeta a declarat ca este indragostita de un nou barbat. ,,Este dintr-o alta lume, foarte de sus. Da, imi place foarte tare cineva si ma asteapta pana divortez„, au fost vorbele Anamariei Prodan despre actualul partener. 

Impresara a declarat ca viitorul iubit sau sot, trebuie sa fie un tata ideal pentru cei trei copii ai sai. ,,Daca nu este perfect pentu copiii mei. Viitorul meu sot, sau iubi. Daca nu-si iubeste copiii, daca nu simt ca va face orice pentru copiii mei, n-are nicio sansa.”

Anamaria Prodan a aflat la inceputul acestei luni ca Laurentiu Reghecampf si iubita sa, Corina Caciuc, au dat-o in judecata pentru defaimare. Impresara a declarat la un moment dat ca actuala iubita a antrenorului ar practica prostitutia, fapt care a contribuit la gestul Corinei Caciuc de a o da in judecata. Chiar si asa, Anamaria a declarat ca nu o intereseaza actiunile celor doi si ca avocatul ei se va ocupa de tot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007018 (s)