News Flash:

Maria Georgiana, „regina de pe OnlyFans”, a ajuns sa fie santajata si hartuita. „Am depus plangere si am toate dovezile”

17 Martie 2022
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Georgiana

Maria Georgiana sau „regina de pe OnlyFans” a devenit tinta raufacatorilor. Frumoasa tanara a intrat in vizorul celor care vor sa faca bani usor de pe urma ei. Maria castiga sume colosale din platforma dedicata adultilor, asa ca nu a fost deloc greu ca hackerii sa dea de ea, sa o santejeze si sa o hartuiasca in repetate randuri.

Maria Georgiana, cunoscuta datorita activitatii ei de pe OnlyFans, si-a dorit dintotdeauna sa devina actrita, insa s-a lovit de dificultati financiare in familie. Desi recunoaste ca fotografiile si clipurile video cu continut explicit i-au oferit posibilitatea de a-si cumpara o casa si de a strange fonduri pentru a-si deschide propria afacere, Maria nu le sfatuieste pe tinere sa procedeze precum ea. 

Maria a fost inspirata de succesul fulminant pe care l-a avut Bella Thorne atunci cand a inceput sa activeze pe respectivul site. Bella se lauda ca reusise sa castige aproape un milion de dolari din vanzarea fotografiilor si videoclipurilor pornografice. Maria a fost intrigata de relatarea vedetei si a decis sa incerce la randul ei. 

„Dupa aproape 2 ani de TikTok si un an jumatate de OnlyFans am simtit nevoia de o pauza. Pur si simplu nu am mai avut inspiratie si nici starea necesara. Din pacate, contul meu de Instagram de 180k a fost inchis de niste copii care au fost platiti de o alta fata din industrie. De atunci mi se inchid toate conturile. Pur si simplu ei exploateaza algoritmul”, a declarat Maria Georgiana pentru cancan.ro.


„Am mers si la Politie acum o luna si am depus o plangere si toate dovezile necesare. Urmeaza sa imi iau si un avocat pentru a inainta cazul. Sunt santajata si hartuita de fiecare data cand imi deschid un nou cont. Mi se cer bani, ca sa nu raman fara el, insa nu am platit niciodata. Nu incurajez asa ceva, insa, din pacate, in situatia mea se afla multe fete”, a mai spus Maria Georgiana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)