News Flash:

Ce ii leaga pe Jennifer Lopez si pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

17 Martie 2022
601 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

La prima vedere, ai fi tentat sa crezi ca nu exista nicio legatura intre Jennifer Lopez si cei mai bogati rusi. Ei bine, realitatea este alta, iar un detaliu important a iesit la suprafata destul de recent.

Iti mai amintesti ziua de nastere a lui Jennifer Lopez? Anul trecut, artista a petrecut pe un yacht luxos si a marcat cei 52 de ani cum nu se poate mai bine. Atunci, JLo si Ben Affleck erau la inceputul relatiei si inca aveau tendinta de a se furisa de bliturile paparazzilor. Totusi, o zi atat de important nu avea cum sa treaca fara imortalizarea unor momente cheie.

Spre exemplu, sarutul dintre Jennifer si Ben care a facut inconjurul lumii. Fanii nu au putut sa nu observe faptul ca si yacht-ul pe care se aflau cei doi arata intr-un mare fel. Acum, la aproape un an de la ziua lui Jennifer, s-a alfat cine este proprietarul vasului de lux.

Celebrul yacht care a facut inconjurul lumii costa nici mai mult, nici mai putin de 140 de milioane de dolari si apartinea oligarhului rus Sergei Chemezov, un fost agent KGB care este si foarte bun prieten cu Vladimir Putin. Spunem „apartinea” pentru ca a fost confiscat in cursul zilei de luni.

Jennifer Lopez si Ben Affleck sau Bennifer, asa cum le spuneau fanii, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri la inceputul anilor 2000. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei ”Gigli” si, chiar daca pe atunci JLo era logodita cu Chris Jud, asta nu a impiedicat-o sa porneasca la drum alaturi de Affleck. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004872 (s)