News Flash:

In ce relatii se afla Teo Trandafir si tatal ei. Barbatul de 80 de ani nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume

17 Martie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Trandafir

Teo Trandafir nu mai are nevoie de introduceri. Prezentatoarea de la Kanal D are zeci de ani de experienta in spate in domeniul televiziunii, iar prin mana ei au trecut generatii intregi de aspiranti la o cariera in fata reflectoarelor. Acum, reputatia lui Teo este un pic umbrita de declaratiile pe care tatal acesteia le face. Ion Uta, imobilzat la pat ii arunca fiicei sale vorbe grele si ii scoate ochii ca l-a uitat.

Ion Uta a vorbit si despre celebra sa fiica, Teo Trandafir, cu care face doar mici schimburi de amabilitati prin telefon. De altfel, Teo Trandafir a dorit sa ii ofere ajutorul, insa acesta a refuzat-o, probabil din mandrie. El nu uita ca fiica lui nu l-a invitat la nunta sa si ca adesea l-a certat in public.

Ion Uta si Teo Trandafir au revenit la sentimente mai bune. Prezent

atoarea se preocupa de tatal ei ajuns la varsta de 80 de ani. In emisiunea de la Kanal D, ea a dezvaluit ca el e barbatul caruia i-a spus cel mai recent „Te iubesc”. Pe el l-a cuprins bucuria si acum a declarat cat tine la ea.

„Eu si Teo vorbim cat de mult se poate si ne spunem te iubesc. Ne mai luam si asa la cate o cearta pe subiectul cine iubeste mai mult, ca eu o tin una si buna ca eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilitati. E o distanta intre noi totusi. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cat de des se poate, vorbim la telefon si se intereseaza de soarta mea. Eu sunt rau cu sistemul motor, nu pot sa mai merg, sa alerg! Ea ma intreaba mereu: Tata, pot sa fac ceva pentru tine? Eu ii spun: Teo, pune-te tu pe tine in fata si pe fata ta!”, a declarat Ion Uta pentru Click.
 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004652 (s)